Geld lenen vanuit het buitenland

Geld lenen in Nederland wanneer je in het buitenland is eigenlijk niet te doen. Er zal wellicht een enkele geldverstrekker zijn die hierop een uitzondering wilt maken, maar dat zou dan ook goed kunnen zijn met afwijkende voorwaarden. Niet erg handig dus. Het wordt een ander verhaal wanneer je in het buitenland vertoefd, maar wel gewoon in Nederland woonachtig bent. In dat geval zal geld lenen weinig problemen opleveren, mits je natuurlijk als kredietwaardig zult worden bestempeld.

Waar kun je geld lenen vanuit het buitenland?

Als het al mogelijk is om geld te lenen vanuit het buitenland is dit over het algemeen het geval bij banken. Bij ABN AMRO kun je bijvoorbeeld terwijl je in het buitenland woonachtig bent toch een lening afsluiten. Het probleem met geld lenen vanuit het buitenland is dat je maar weinig smaken hebt om uit te kiezen en dit op die manier leningen vergelijken dus heel lastig gaat. Misschien kun je daarom ook beter even kijken naar de banken in het land waar je woont en daar even nagaan wat een lening je kost, want is het wel zo logisch dat je geld in Nederland wilt gaan lenen terwijl je hier niet woont? Dat kun je je ook afvragen. De geldverstrekkers op leningengeld.nl zullen in elk geval geen leningen verstrekken indien je woonachtig in het buitenland bent.

Geld lenen op reis

Als je op reis bent, maar je komt uit Nederland, dan is het natuurlijk geen probleem een lening af te sluiten. Zolang je er maar voor zorgt dat je geldverstrekker over de juiste documentatie van je beschikt kun je gewoon geld lenen. Het geld wordt dan gewoon zoals je gewend bent op je rekening gestort en vervolgens kun je dit geld dus in het buitenland opnemen.